Az adathordozóját bevizsgálásra futárcéggel is el tudja hozzánk juttatni.

Telephelyünkre történő szállítási költséget mi álljuk.

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot vagy érdeklődjön a +36 20 511 1088 telefonszámon

Útmutató

Az adathordozó további sérüléseinek megelőzése érdekében, az eszköz csomagolásakor kérjük, kövesse az alábbi utasításokat:
  1. Tekerje be a hibás adathordozót légpárnás / buborékos fóliába, annyiszor amíg nem érezni annak alakját a csomagoláson keresztül.
  2. Ezután a becsomagolt adathordozót tegye egy dobozba. Bélelje ki a dobozt úgy, hogy az adathordozó ne mozoghasson a csomagoláson belül. A doboz mérete ötször, hatszor nagyobb legyen, mint az adathordozó mérete.
  3. Pendrive és memóriakártya esetén a doboz mérete minimum 22cm x 15cm x 6cm. Merevlemez, SSD és telefonkészülék esetén a doboz mérete minimum 32cm x 18cm x 9cm. (A méretek hosszúság x szélesség x magasság sorrendben)
  4. Ragasza le a dobozt erős ragasztó szalaggal.
  5. Várjon a DPD futár érkezésére az ügyintézőnkkel telefonon egyeztetett napon.
Amennyiben nincs lehetősége a csomagolás előkészítéséhez, abban az esetben cégünk tud biztosítani ügyfeleinek megfelelő adathordozó csomagolást a biztonságos szállításhoz. A további információkért kérjük hívja a +36 20 511 1088 telefonszámot.
Cégünk csak a telephelyeire már beérkezett adathordozókért tud felelősséget vállalni. Kérjük tájékozódjon a futárszolgáltatás feltételeiről a DPD futárszolgálat Általános Szerződési Feltételeiből.

Kapcsolattartási adatok

Csomagfelvétel címe és dátuma

Futárszolgálat igénylése